Zonnecrème SPF 50+

37,00

Iedereen houdt van de zon, maar tegelijkertijd weten we allemaal dat dit risico’s inhoudt voor onze huid, op korte en lange termijn, voor jong en oud. Beschermen en insmeren is dus de boodschap en daarom raden wij u onze 50+ zonnecrème aan. Deze beschermt u niet alleen tegen de UVB-stralen, maar tegelijkertijd ook tegen de UVA-stralen die er voor zorgen dat uw huid sneller veroudert en u dus sneller rimpels krijgt.

TIP: U brengt de zonnecrème best elke morgen aan na de Astrus anti-aging crème. Bij intensieve en langdurige blootstelling aan de zon, bijvoorbeeld tijdens een vakantie, smeert u zich liefst meerdere keren per dag in.

 

Categorie:

Zonnecrème SPF 50+

Uit cijfers van de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) blijkt dat het aantal patiënten met huidkanker de afgelopen vijftien jaar sterk is gestegen. In 2006 is er internationaal een uniforme meetmethode voor SPF afgesproken. Zonnebrandcrèmes worden volgens hun SPF ingedeeld in verschillende klassen:

  • lage beschermingsfactor: SPF 6 tot 10
  • matige beschermingsfactor: SPF 15 tot 25
  • hoge beschermingsfactor: SPF 30 tot 50
  • zeer hoge beschermingsfactor: SPF 50+

Het ASTRUS-researchteam legt de lat hoog en heeft daarom een SPF 50+ ontwikkeld op basis van watermeloenextract, simpelweg omdat uw huid het beste verdient.

Omdat we vanuit onze wetenschappelijke achtergrond de gevaren van huidkanker maar al te goed beseffen, storten we bij elke aankoop van een flacon een storting aan Kom Op Tegen Kanker als steun aan research.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zonnecrème SPF 50+” te beoordelen