Langs een moeilijke weg bereik je de sterren

Astrus heeft er voor gekozen om alleen de allerbeste bestanddelen te zoeken. Het is een moeilijke weg, dat weten we, maar we gaan nu eenmaal voor het allerbeste resultaat. En daardoor worden onze klanten echte ‘sterren’.

Astrus is ontsproten uit de medische en farmaceutische kennis van oprichter Dirk Roosen. Samen met zijn collega’s – allen met een achtergrond in de medische en farmaceutische wereld- streeft Roosen naar de perfectie.

Astrus combineert doorgedreven specialisering met veeleisendheid en een streven naar perfectie. En dat allemaal om de huid jonger én het leven mooier te maken.

In dit filmpje kunt u kennismaken met ons.

Topteam van experten

Experts met een medische en farmaceutische ervaring spannen zich dagelijks in om nieuwe doeltreffende producten uit te werken.

Advisory board

Onze adviesraad bestaat uit hooggekwalificeerde artsen die hoog staan aangeschreven als experten in de Esthetische Geneeskunde en Allergologie. De adviesraad geeft het management van Astrus niet-bindend wetenschappelijk en cosmetisch advies. Het is een belangrijke groep die ons bij de ontwikkeling van nieuwe producten steeds weer weet te begeleiden. De adviesraad helpt ons om de producten van “Well Aging” van de toekomst te creëren.

Onze leden:
Dr. Christophe Leys (dermatologie bij Medical Skin Care)
Dr. Grietje Morren (Medical Director bij Hairtransplant & Cosmetics)
Dr. Nesrine Radwan (Lecturer Pediatric Allergy and Immunology department, Shams University Caïro – Egypt)
Dr. Baharlou (kliniekhoofd dienst Dermatologie UZ Brussel, gespecialiseerd in dermatologie, venerische ziekte en tumortherapie)